Zašto je Alcatel 1S 2021 telefon za top ponudu

Model Alcatel 1S (2021) smatra se telefonom za multimedijalnu magiju, a s njim je kompanija pokazala da dobar telefon ne mora nužno da bude skup.

Alcatel 1S karakteriše 6,52-inčni 20:9 HD+ veliki ekran sa 88,5% odnosa ekrana i kućišta. Da bi se postiglo besprijekorno korisničko iskustvo, radno područje ekrana se može podesiti na određenu veličinu. Pokreće ga čipset Mediatek Helio P22 MT6762D. Dolazi sa 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije. Ukoliko vam je potrebno dodatnog prostora za skladištenje, to možete uraditi uz pomoć dodatne microSD kartice.

Kamere su takođe među specifikacijama koje ga čine dobrim izborom. Mahom ga biraju korisnici koji žele da zabilježe svaki zanimljiv ili važan detalj. Glavna kamera od 13 MP ima AI podršku, a tu su i objektiv dubine 2 MP te makro sočivo od 2 MP.

AI algoritmi omogućavaju da kamera automatski prilagođava svoja podešavanja prilikom fotografisanja, predlaže filtere u realnom vremenu i opremljena je funkcijom praćenja lica koja pomaže korisnicima da naprave savršeni portret.

Ovaj model radi na Android OS v11.0 Go Edition. Baterija od 4.000 mAh obećava dugotrajan rad i kao kod većine telefona danas, ne može se ukloniti.

Kada je u pitanju povezivanje, Alcatel 1S (2021) podržava Wi-Fi, bluetooth, GPS, 2G, 3G i 4G. Podržava Dual SIM, a tu su i otključavanje uz pomoć otiska prsta, kompas i FM radio. Njegova prednja strana je od stakla, dok su zadnja strana i okvir od plastike.

Ovaj model je u m:tel top ponudi, a možete birati između plave i crne boje.