Zamijenite staru SIM karticu za novu i spremni pođite na put

Ove sedmice očekujemo vas u Gradišci, Prijedoru, Banjaluci i Istočnom Sarajevu uz mnoštvo igara i poklona

Da li se i vi spremate da ovog ljeta negdje otputujete? Bitno je da se dobro i pametno spremite i sa sobom ponesete dovoljnu količinu neta za bezbrižne trenutke na bilo kojoj destinaciji, ali i poklone koje možete da osvojite ukoliko na vrijeme zamijenite vašu staru SIM karticu za novu.

Izvor fotografije: m:tel

U našim prodajnim mjestima u Gradišci (Vidovdanska bb, 03.07.), Prijedoru (TC Patrija, 04.07.), Banjaluci (Centar Fokus, 05.07.) i u Istočnom Sarajevu (Stefana Nemanje 12, 06.07.) od 16.00 do 20.00 časova, očekuje vas zabavna m:tel ekipa sa kojom možete da se igrate i osvojite poklon za vaše predstojeće putovanje.

Ono što je bitno jeste da na m:tel prodajnim mjestima zamijenite vašu staru SIM karticu za novu 4G karticu po cijeni od samo 1 KM uz PDV i na taj način osigurate neometano uživanje u netu gdje god da otputujete. Zašto je to potrebno? Najprije, zbog brzine mobilnog interneta koju ćete na ovaj način unaprijediti. A, svakako, ukoliko planirate put u inostranstvo, treba da znate da sve više telekom kompanija u zapadnoj Evropi i svijetu ukida 3G mobilne mreže i podršku za 3G mrežni standard za prenos podataka. To, praktično, znači da je u tim zemljama korišćenje mobilnog interneta moguće samo u 4G mreži.

m:tel roming tarifne opcije možete kupiti u samo par klikova putem aplikacije m:GO ili servisa Moj meni (*100#). Ukoliko vam je potrebno više informacija prije putovanja, pozovite 0800 50 000, a ukoliko ste već otputovali i želite dobiti informaciju, pozovite broj 066 10 10 10. Tarifiranje ovog poziva obračunavaće se u skladu sa važećim cjenovnikom za konkretnu zemlju i operatera.