Zabavite se uz akcionu komediju “Chips” na Superstar TV

Ukoliko ste ljubitelj akcionih filmova i to onih koje će vas nasmijati do suza, ove srijede, 1. februara, ostanite budni do kasnih sati uz Superstar TV.

Tačno u ponoć (00.00) na programu je sjajna akciona komedija “Chips” iz 2017. godine u režiji Daxa Sheparda, u kojoj vozač moto trka, koji se oporavlja od razvoda, i saobraćajni policajac, koji je zapravo tajni agent FBI-a, moraju prevladati svoje konfliktne karaktere i sarađivati kako bi riješili pljačku u kojoj su možda učestvovali loši policajci.

Jon Baker (Dax Shepard) i Frank “Ponch” Poncherello (Michael Pena) upravo su se pridružili Kalifornijskoj uličnoj patroli (CHP) u Los Anđelesu, ali iz potpuno različitih razloga.

Baker je istrošeni bivši profesionalni vozač moto trka koji pokušava srediti svoj život i brak, dok je Poncherello drski tajni federalni agent koji istražuje višemilionsku pljačku koju je možda izvršio neko iz CHP-a.

Neiskusni novak i okorjeli profesionalac se udružuju, ali više se sukobljavaju nego što se slažu, pa im je započeti stvarno partnerstvo lakše reći nego učiniti. Ipak, s Bakerovom vještinom vožnje motora i Ponchovim poznavanjem ulica to bi moglo uspjeti, ukoliko prethodno jedan drugog ne dovedu do ludila.