Zabava za sve uz m:tel TV pakete

Izaberite super TV pakete, uz koje dobijate popust od 25% u trajanju od 4 mjeseca i uživajte u uzbudljivom i zabavnom sadržaju za sve generacije!

Iskoristite neodoljivu ponudu u februaru i uz jedan od m:tel paketa u kojima dobijate najbrži optički internet, televiziju sa više od 300 TV kanala prilagođenih svim generacijama i ukusima, videoteka sa hiljadama sati najboljeg filmskog i serijskog programa domaće i svjetske produkcije, fiksnu i mobilnu telefoniju sa sjajnim bonusima za razgovore i mobilni net, iskoristite i popust od 25% na pretplatu, za prva četiri mjeseca. Pored toga nudimo vam i mogućnost kupovine sjajnih TV uređaja po pristupačnim cijenama uz mogućnost otplate na rate bez kamata.

Izvor fotografije: m:tel

U februaru za vas izdvajamo TCL Android od 40 inča uz mjesečnu ratu od 20 KM i Tesla Android, takođe od 40 inča uz mjesečnu ratu od 16,92 KM.

Ne zaboravite da u m:tel TV paketima, osim najboljih sportskih sadržaja, najaktuelnijih svjetskih filmskih i serijskih naslova, dobijate i najmodernije TV funkcionalnosti, premotavanje, pauziranje, vraćanje propuštenog sadržaja i snimanje, ali i gratis uslugu TV To Go koju možete instalirati na vaš mobilni uređaj i TV sadržaje nositi sa sobom gdje god da pođete.

Pauzirajte i opustite se uz m:tel TV pakete!

Za više informacija posjetite www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.