Zabava traje duže sa telefonima iz nove m:tel ponude!

Sjajni Honor X6A, Realme C51 i Xiaomi Redmi Note 13 Pro

U martovskoj ponudi izdvajamo tri fantastična telefona koje krasi veliki ekran, izvrsne kamere i dugotrajna baterija. Pronađite ih po odličnim cijenama i na rate uz m:tel Pretplata tarife.

Posebno interesantni mlađim korisnicima, Honor X6A i Realme C51 su telefoni prilagođeni vašim potrebama sa kojima ćete uživati od jutra do mraka.

Izvor fotografije: m:tel

Oba modela privlače pažnju svojom elegancijom, izaberite Honor X6A 4/128 GB uz mjesečnu ratu od 8,70 KM ili se odlučite za Realme C51 4/128 GB uz mjesečnu ratu od 11,90 KM.

Atraktivni Xiaomi Redmi Note 13 Pro sa moćnim performansama ništa ne prepušta slučaju. Stvoren da ispuni sve zahtjeve korisnika, sa jakim procesorom i više nego dovoljno memorije biće vam odlična podrška u svemu što radite.

Na velikom AMOLED ekranu visoke rezolucije i stope osvježavanja, imaćete savršeno korisničko iskustvo a svaki sadržaj biće još atraktivniji i uzbudljiviji. Sa moćnom trostrukom kamerom od 200 MP bićete sigurni da će svaki važan trenutak i uspomenu Redmi Note 13 Pro sačuvati u najljepšem svijetlu.

Otkrijte vrhunski svijet inovacija, potražite Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256 GB u m:tel ponudi uz mjesečnu ratu od 23,44 KM.

Uz odličan odnos cijene i kvaliteta, izaberite svoj novi telefon na rate i bez kamata!

Za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite www.mtel.ba.