Za koje korisnike je Alcatel 1S 2021 dobar izbor?

Kompanija Alcatel pokazala je korisnicima da dobar telefon ne mora nužno da bude skup.

Telefon Alcatel 1S 2021 je objavljen prošle godine, a pokreće ga čipset Mediatek Helio P22 MT6762D. Dolazi sa 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije. Ukoliko vam je potrebno dodatnog prostora za skladištenje, to možete uraditi uz pomoć dodatne microSD kartice.

Ovaj model radi na Android OS v11.0 Go Edition. Baterija od 4.000 mAh obećava dugotrajan rad i kao kod većine telefona danas, ne može se ukloniti. Posjeduje IPS ekran od 6,52 inča sa rezolucijom od 720×1600 piksela. Ukoliko niste znali, IPS tehnologija je jedna od vodećih LCD tehnologija na svijetu.

S ovim modelom telefona pravićete odlične fotografije uz pomoć trostruke kamere od 13+2+2 MP koju prati umjetna inteligencija. Ona podrazumijeva AI praćenje lica, AI detekciju scena i AI filter. Prednja kamera je od 5 MP.

Kada je u pitanju povezivanje, Alcatel 1S (2021) podržava wi-fi, bluetooth, GPS, 2G, 3G i 4G. Podržava Dual SIM, a tu su i otključavanje uz pomoć otiska prsta, kompas i FM radio. Njegova prednja strana je od stakla, dok su zadnja strana i okvir od plastike.

Telefon dolazi u plavoj i crnoj boji i možete ga već danas pronaći u m:tel ponudi uz kombinaciju tarifa i plaćanje na rate.