Za istinske ljubitelje fotografije: Samsung Galaxy S24+

Samsung Galaxy S24+ je još jedan telefon s kojim nećete pogriješiti ukoliko se odlučite za njega

Više je razloga za to, a jedan od njih je taj što ćete uz ovaj model u m:tel ponudi na poklon dobiti Fit3 sat i Buds3 Pro slušalice!

Ljubitelje tehnologije ovaj vrhunski pametni telefon osvaja impresivnim karakteristikama.

Svojim 6,7-inčnim Dynamic AMOLED ekranom, rezolucije 1440×3120 px, pruža besprijekorno vizuelno iskustvo, a Gorilla Glass Victus 2 štiti uređaj od oštećenja. Slika je savršeno čista i jasna i pri izloženosti jakoj sunčevoj svjetlosti, što ovaj uređaj čini praktičnim za obavljanje poslovnih zadataka na terenu, ali i za uživanje u zabavnim sadržajima, surfanju i igranju igrica.

Izvor fotografije: Samsung

Jedan od njegovih najvećih aduta su svakako kamere – prednja od 12 MP i trostruki sistem na zadnjoj strani, sa glavnim senzorom od 50 MP, ultraširokougaonom kamerom od 12 MP i telefoto kamerom od 10 MP sa 3x optičkim zoomom. Sve prisutnija AI tehnologija dodatno unapređuje kvalitet snimaka, tako da je ovaj telefon pravo ostvarenje sna ljubitelja fotografije.

Pokreće ga Exynos 2400 procesor u kombinaciji sa 12 GB RAM-a, a u m:tel ponudi ovaj uređaj dostupan je u varijantama od 256 GB i 512 GB interne memorije, što će, u oba slučaja, zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike. Sve to prati baterija kapaciteta 4.870 mAh koja, kako ističu iz Samsung-a, omogućava do 31 čas uživanja u video snimcima.

Kombinacija Androida 14 i izdržljivog sistema za hlađenje omogućavaju neometano igranje igara i multitasking, tako da se radi o telefonu koji ima čime da impresionira i one koji pri kupovini pametnog telefona ne pristaju na kompromise.

Znamo da svako od nas ima brend i/ili model telefona koji preferira. Ukusi se razlikuju i to je sasvim u redu. Ali, ako smo vas ovim tekstom ponukali da se zainteresujete za Samsung Galaxy S24 Plus, onda ga već sad možete potražiti u m:tel ponudi, i to uz popust i na rate, kao i poklon Fit3 sat i Buds3 Pro slušalice.