Xioami 11T za potpunu bioskopsku magiju

Vrhunski telefon potražite u m:tel ponudi uz Redmi 9c na poklon

Izvanredni Xiaomi 11T sa glavnom kamerom od 108 MP, naprednom vještačkom inteligencijom i profesionalnim specijalnim efektima koji se nalaze ispod vrhova vaših prstiju, omogućiće vam da trenutke iz svakodnevnog života pretvorite u zadivljujuće snimke.

Xioami 11T za potpunu bioskopsku magiju

 

Magiju filmskog platna i video snimke poput studijskih pruža vam izuzetna hardverska snaga i profesionalno podešavanje algoritama za nevjerovatnu rezoluciju i teksturu u svjetlom ili tamnom okruženju.

Glavni aduti Xiaomi 11T telefona je svakako i veliki AMOLED ekran od 6,67 inča sa brzinom osvježavanja od 120 Hz za uživanje u svemu što radite ili gledate, kao i baterija od 5.000 mAh sa turbo punjenjem od 67 W sa kojom će vam uređaj uvijek biti spreman i na raspolaganju.

Xioami 11T za potpunu bioskopsku magiju

 

Opremljen Dolbi Atmos® standardom za bioskop i dvostrukim zvučnicima za proizvodnju visoko kvalitetnog surround zvuka koji je kristalno jasan i precizan, Xioami 11T pruža prvoklasni audio doživljaj.

Uz atraktivan dizajn i povoljniju cijenu, Xiaomi 11T nudi mnogo poželjnih opcija iz najreprezentativnije grupe pametnih telefona. Sa moćnim hardverskim specifikacijama, lako će obaviti sve zadatke koje mu postavite.

 

Ovaj vrhunski uređaj potražite u m:tel ponudi, a uz njega ćete dobiti i Redmi 9C pametni telefon na poklon.

Više informacija o Xiaomi 11T telefonu potražite u najbližem m:tel prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 0800 50 000 ili na adresi www.mtel.ba.