Xiaomi Redmi Pad SE – stvoren za zabavu

Predstavljamo vam Xiaomi Redmi Pad SE, impresivan tablet koji spaja izvanredne performanse sa elegantnim dizajnom. Sa snažnim specifikacijama i modernim funkcijama, ovaj tablet donosi vrhunsko iskustvo korisnicima širom svijeta.

Redmi Pad SE dolazi sa 4 GB RAM-a i ogromnom internom memorijom od 128 GB, što vam pruža dovoljno prostora za skladištenje svih vaših omiljenih sadržaja, aplikacija i datoteka. Dodatno proširite kapacitet memorije putem Micro SDXC kartice.

Posjeduje impresivnu Li-Po bateriju kapaciteta 8000 mAh, koja vam omogućava dugotrajno korišćenje bez potrebe za čestim punjenjem. Bez brige o tome da li će vaš tablet izdržati cjelodnevnu upotrebu!

U pogledu komunikacije, Redmi Pad SE podržava WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 5.0 sa A2DP i LE podrškom, kao i USB Type-C 3.1 za brzo punjenje i prenos podataka.

Ovaj tablet pokreće Android operativni sistem, uz Qualcomm SM6225 Snapdragon 680 čipset koji obezbjeđuje brz odziv i pouzdan rad.

Izvor fotografije: Xiaomi

Ekran od 11 inča sa IPS LCD capacitive touchscreen tehnologijom pruža jasne i živopisne boje, dok rezolucija od 1200 x 1920 piksela osigurava oštru sliku i izvanrednu detaljnost.

Što se tiče kamere, Redmi Pad SE dolazi sa 8 MP glavnom kamerom i 5 MP sekundarnom kamerom, omogućavajući vam da zabilježite svaki trenutak i snimite sjajne fotografije i video zapise.

Sa dimenzijama od 255,5 mm visine, 167,1 mm širine i samo 7,4 mm debljine, izuzetno je tanak i lagan, što ga čini idealnim za nošenje bilo kuda.

Ukratko, Redmi Pad SE je moćan i elegantan tablet koji pruža izvanredno iskustvo korisnicima. Sa impresivnim performansama, dugotrajnom baterijom i modernim funkcijama, ovo je tablet koji će ispuniti sve vaše potrebe i zadovoljiti sve vaše zahtjeve.

Više informacija o ovom uređaju, ali i drugim uređajima iz bogate m:tel ponude koje možete platiti na rate, bez kamate, potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.