Xiaomi Redmi Pad SE itekako ima šta da ponudi 

Ponuda kompanije m:tel bogatija je za još jedan kvalitetan uređaj pristupačne cijene – tablet Xiaomi Redmi Pad SE.

Već na prvi pogled može se vidjeti da se radi o modelu vrlo atraktivnog, modernog dizajna, a kada “zagrebemo” malo dublje nailazimo na odlične performanse koje vlasnicima garantuju besprijekoran rad i vrhunsku zabavu.

Xiaomi Redmi Pad SE posjeduje 11-inčni FHD+ ekran, sa stopom osvježavanja do 90 Hz, koji nudi bogate detalje i teksture bez obzira o kojem sadržaju je riječ. Vrlo je ugodan za gledanje, čak i za višečasovno čitanje, a zahvaljujući Quad zvučnicima sa Hi-ress Audio i Dolb Atmos funkcijom osvojiće i ljubitelje dobre muzike, video igara i filmova. Dakle, lako će ga zavoljeti korisnici svih generacija.

Uz moćan Qualcomm-ov procesor Snapdragon 680, sa naprednom 6 nm procesnom tehnologijom i veliku 8000 mAh bateriju bićete bezbrižni gdje god se zaputite i koliko god zahtjevan bio zadatak koji je pred vama. Kako navode iz kompanije Xiaomi, sa punom baterijom možete uživati u čak 14 časova video sadržaja.

Uz mogućnost proširenja memorije do 1TB imaćete dovoljno prostora za omiljene dokumente, e-knjige i sve ono što vam je potrebno. Sve to lako ćete nositi svuda sa sobom u ovom atraktivnom tabletu teškom samo 478 grama.

Više informacija pronađite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.