Xiaomi Redmi Note 12 Pro – spreman za sve izazove

Dio bogate ponude kompanije m:tel je još jedan sjajan pametni telefon – Xiaomi Redmi Note 12 Pro.

Iako se radi o modelu većih dimenzija, sa ekranom dijagonale 6,67 inča, telefon je lagan i praktičan za korištenje jednom rukom. Naravno, veliki ekran uvijek pruža bolji ugođaj prilikom gledanja filmova, igranja igrica i inače uživanja u sadržajima koje pametni telefoni nude.

Radi o vrhunskom OLED panelu FHD+ rezolucije, stope osvježavanja od 120 Hz, koji pruža dobru čitljivost pod uglom i ima podršku za Dolby Vision.

I ostale performanse ovog modela su odlične. Procesor je MediaTek-ov Dimensity 900, koji u kombinaciji sa 8/256 GB memorije omogućava besprijekoran rad I prilikom najzahtjevnijih zadataka

Trostruki sistem kamera na zadnjoj strani telefona Xiaomi Redmi Note 12 Pro još jedan je od njegovih aduta. Glavna kamera dolazi sa OIS stabilizacijom, što je jako bitno tokom snimanja u noćnim uslovima, odnosno u situacijama kada je osvjetljenje lošije.

I ljubitelji selfija biće zadovoljni, jer prednja kamera od 16MP stvara jako dobre portretne fotografije.

Xiaomi Redmi Note 12 Pro, koji ima IP54 sertifikat, što znači da je zaštićen od prašine i vode, napaja baterija od 5000 mAh, s podrškom za 67 W brzo žičano punjenje, zahvaljujući kojem se od 0 do 100 odsto napuni za 50 minuta.

Više informacija o uređajima iz m:tel ponude pronađite na www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.