Xiaomi Redmi Note 12 Pro + ima fantastične kamere

Xiaomi Redmi Note 12 Pro + je još jedan vrhunski telefon poznate kineske kompanije koji možete kupiti u m:tel-u.

Riječ je o uređaju koji ima sjajne karakteristike, među kojima izdvajamo revolucionarnu kameru od 200 MP.

Zahvaljujući ovom velikom senzoru slike, ultra visoke rezolucije od 200 MP sa OIS-om i 7P lećom, svaki snimljeni sadržaj izgledaće besprijekorno, sa mnoštvom detalja kojih niste bili ni svjesni. Tome doprinose i vrhunska ultraširoka kamera od 8 MP, kao i makro kamera od 2 MP. I selfi kamera je na visini zadatka u svim okolnostima, naročito danju.

Ekran telefona Xiaomi Redmi Note 12 Pro +, koji je zaštićen Gorilla Glass 5 staklom, je veliki, dijagonale 6,67 inča, frekvencije osvježavanja od 120 Hz i jako dobre čitljivosti pod uglom. Ugodan je za gledanje i pruža odlično multimedijalno iskustvo, čemu doprinose i stereo zvučnici.

Sve to omogućava svestrani MediaTek-ov procesor Dimensiti 900, u kombinaciji sa velikom količinom memorije. U ovom slučaju, ako govorimo o modelu koji možete pronaći u ponudi kompanije m:tel, radi se o 8 GB RAM-a i 256 GB interne memorije.

Još jedna stavka kojom se kompanija ponosi kada je u pitanju Xiaomi Redmi Note 12 Pro + je baterija. Ona je kapaciteta 5000 mAh, a podržava superbrzo Hyper Charge punjenje snage 120W.

Više o ovom, ali i drugim uređajima iz bogate m:tel ponude potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.