Xiaomi Redmi Note 11S 5G – telefon koji vas neće iznevjeriti

Redmi Note 11S 5G, telefon kompanije Xiaomi, jedan je od onih na koje se uvijek možete osloniti.

MediaTek-ov Dimensity 810 procesor omogućava moćne performanse uz uštedu energije, tako da vaš omiljeni pametni uređaj neće zakazati ni pod velikim opterećenjem.

Naprotiv, Redmi Note 11S 5G omogućiće vam brzo pisanje poruka i instaliranje omiljenih sadržaja.

Uz veliku bateriju od 5000 mAh nećete morati često da razmišljate o tome da li vam je punjač pri ruci, jer sa samo jednim punjenjem obezbjeđuje rad duži od 24 časa.

Naravno, jedna od najvažnijih stavki prilikom odabira pametnog telefona su njegove kamere. Ni tu vas ovaj model neće razočarati.

Redmi Note 11S 5G posjeduje odličnu glavnu kameru od 50 MP, koja u kombinaciji sa još dvije, od 8 i 2 MP, stvara savršene uspomene. I selfi kamera od 13 MP će uhvatiti svaki važan detalj na vašem licu i učiniti da zablistate na svakoj fotografiji. Momenti koje ovjekovječite izgledaće savršeno na 6,6-inčnom ekranu sa DCI-P3 paletom boja, koje će ih dodatno oživjeti.

Zanimljivo je da ovaj displej zahvaljujući tehnologiji AdaptiveSync podešava brzinu osvježavanja u zavisnosti od toga kakve sadržaje pratite, čime dodatno štedi energiju.

Više informacija o ovom atraktivnom telefonu, koji u kompaniji m:tel možete platiti na rate, potražite na www.mtel.ba ili pozivom na broj 0800 50 000.