Xiaomi Redmi A1 po neodoljivoj cijeni

Ako tražite cjenovno povoljan telefon, a kvalitetan i izdržljiv, uređaji kompanije Xiaomi uvijek su dobar izbor. Upravo jedan takav smartfon – Xiaomi Redmi A1, u kompaniji m:tel sada možete kupiti po neodoljivoj cijeni.

U pitanju je odličan telefon, vrlo atraktivne spoljašnjosti, koji rado biraju korisnici svih generacija.

Pokreće ga kvalitetan procesor MediaTek Helio A22, u kombinaciji sa 2 GB RAM-a i 32 GB prostora za skladištenje podataka. Oni koji više koriste kamere i vole da u telefonu imaju mnogu muzike i podataka mogu da dobiju još memorije pomoću MicroSD kartice.

Kad smo već kod kamera, pomenućemo da je glavna od 8 MP, uz koju je na zadnjoj strani uređaja smješten i dodatni senzor podrške od 0.3 MP. Uz malo vještine snimićete odlične fotografije, pogotovo tokom dana. Selfi kamera je od 5 MP i ni ona vas neće razočarati.

Na ekranu HD+ od 6,52-inča, sa rezolucijom od 720p i brzinom osvježavanja od 60Hz, svaki sadržaj će oživjeti, tako da ćete potpuno uživati u omiljenim sadržajima.

Dugotrajnu zabavu uz društvene mreže, filmove ili igrice omogućiće baterija od 5000 mAh. Još jedna prednost ovog telefona je što posjeduje dual SIM, što je posebno praktično za one koji jedan broj koriste za poslovne, a drugi za privatne pozive.

Ukoliko vam se čini da bi ovaj telefon mogao ispuniti vaše zahtjeve, brzo posjetite neku od poslovnica kompanije m:tel ili posjetite www.mtel.ba. Takođe, više informacija možete dobiti pozivom na broj 0800 50 000.