Xiaomi Redmi 12 prati vaš tempo

Redmi 12 je impresivan telefon koji nudi kombinaciju moćnih performansi, bogatog skladišnog prostora i vrhunske kamere.

Sa 4 GB RAM-a i internom memorijom od 128 GB, ovaj telefon omogućava brzo i fluidno iskustvo korišćenja, uz mogućnost proširenja memorije putem micro SDXC kartice.

Kada je riječ o fotografiji, Redmi 12 se ističe impresivnim kamerama. Glavna kamera ima trostruku postavku sa senzorima od 50 MP, 8 MP i 2 MP, dok sekundarna ima rezoluciju od 8 MP. One omogućavaju snimanje izuzetnih fotografija sa bogatim detaljima i živopisnim bojama.

Baterija je još jedna prednost ovog telefona, sa kapacitetom od 5000 mAh. Ova Li-Po baterija obezbjeđuje dugotrajnu autonomiju, omogućavajući vam da koristite telefon tokom cijelog dana bez potrebe za čestim punjenjem.

Izvor fotografije: www.mi.com

Redmi 12 pokreće Android 13 operativni sistem, sa MediaTek Helio G88 čipsetom koji pruža vrhunsko iskustvo korišćenja. Sa ekranom veličine 6,79 inča i rezolucijom od 2640 x 1080 piksela, svaki sadržaj će biti prikazan sa izuzetnom jasnoćom i detaljima.

Povezivanje sa ovim telefonom je jednostavno zahvaljujući Wi-Fi podršci (802.11 b/g/n), Bluetooth verzije 5.3 i USB 2.0 priključku. Takođe, telefon je opremljen akcelerometrom, kompasom i senzorom otiska prsta za dodatnu sigurnost i funkcionalnost.

Dimenzije telefona su 168,6 x 76,3 x 8,2 mm, a težak je 198,5 grama, što ga čini udobnim za držanje i korištenje. Sve u svemu, Redmi 12 je snažan telefon koji pruža izuzetno iskustvo korištenja po pristupačnoj cijeni.

Više detalja o ovom i drugim sjajnim uređajima možete pronaći na sajtu m:tel.