Xiaomi Redmi 12 – kompaktan dizajn i odlične performanse

Xiaomi Redmi 12 je još jedan pametni telefon kineskog brenda kojem je teško odoljeti.

Tanak, lagan, otporan na vodu i prašinu (IP53) – ovaj smartfon je idealan saputnik avanturista. Iako sa elegantnom staklenom pozadinom izgleda krhko i osjetljivo, radi se o vrlo izdržljivom modelu koji ima odlične karakteristike.

Krenućemo od ekrana, velikog, 6,79- inčnog FHD+, rezolucije 2460×1080 i 90 Hz AdaptiveSync stope osvježavanja, koji pruža savršen ugođaj čak i prilikom višečasovnog čitanja, jer sadrži i Reading Mode 3.0. Takođe, ekran ima i SGS certifikat smanjenog plavog svjetla, što je odlična vijest za sve one koji se “ne odvajaju” od telefona.

Ljubitelji kvalitetne fotografije biće oduševljeni snimcima koje naprave kamere na zadnjoj strani telefona (50MP+8 MP+2 MP), pogotovo ako ih provuku kroz neki od sedam popularnih filtera. Takođe, prednja kamera od 8 MP snima odlične selfije.

Za brzo učitavanje i glatko korištenje pobrinuće se snažni čipset MediaTek Helio G88, dok je memoriju moguće proširiti do 1 TB. Sa toliko prostora nećete morati da razmišljate koliko fotografija i video snimaka ste snimili. “Problem” će biti samo kako odabrati najbolje među najboljima.

Ovakve performanse prati i moćna baterija, od 5000 mAh koja, kako ističu u kompaniji, omogućava do 133 časa slušanja muzike, 26 časova čitanja i čak 16 časova video sadržaja. Impresivno, zar ne?

Još jedna odlična vijest je da ovaj telefon možete kupiti u kompaniji m:tel i još platiti na rate.

Više informacija o ovom, ali i drugim uređajima iz m:tel ponude potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.