Xiaomi Redmi 10C pristupačan telefon nove generacije

Telefone kompanije Xiaomi krasi moderan dizajn, ali i snaga i izdržljivost, čemu svjedoči i model Xiaomi Redmi 10C, koji možete pronaći u bogatoj m:tel ponudi.

Uređaj pokreće Snapdragon 680 procesor sa osam jezgri, u kombinaciji sa 4/128 GB memorije, koju se moguće proširiti na 1TB. UFS 2.2 memorija obezbjeđuje brzo otvaranje aplikacija i prenos podataka, što je izuzetno bitno.

Zahvaljujući velikoj bateriji, od 5000 mAh, nećete morati da brinete da ćete telefon često puniti. Dakle, Xiaomi Redmi 10C omogućiće vrhunske performanse tokom cijelog dana, bilo da telefonirate, surfate ili igrate igrice.

Za dobar ugođaj prilikom gledanja omiljenih sadržaja u HD rezoluciji zadužen je veliki ekran od 6.7 inča, koji je od fizičkih oštećenja zaštićen vrhunskom Corning Gorilla Glass zaštitom.

Jedna od ključnih stvari koje gledamo prilikom kupovine telefona je kvalitet kamera. Ni tu vas Xiaomi Redmi 10C neće razočarati. Zahvaljujući glavnoj kameri od 50 MP moći ćete da snimite odlične fotografije. Pored glavnog, na zadnjoj strani nalazi se i dubinski senzor od 2 MP, vrlo koristan prilikom snimanja portreta.

Sve te karakteristike upakovane u uređaj modernog dizajna čine ovaj telefon izuzetno primamljivim. Dodatna prednost je mogućnost plaćanja na rate.

Za više informacija o Xiaomi telefonima iz m:tel ponude pozovite 0800 50 000 ili posjetite www.mtel.ba.