Xiaomi predstavio specijalno izdanje telefona Redmi Note 13 Pro+

Fudbal, kao najvažnija sporedna stvar na svijetu, inspirisao je kineskog tehnološkog giganta – kompaniju Xiaomi, da lansira specijalno izdanje telefona Redmi Note 13 Pro+ 5G.

Atraktivni telefon, koji predstavljaju kao Redmi Note 13 Pro+ 5G World Champions Edition, “obukli” su u dres Argentine – pobjednika Svjetskog prvenstva održanog 2022. godine.

Izvor fotografije: Xiaomi

Bez obzira na to što su specifikacije identične kao kod standardnog modela, nema sumnje da će novi model oduševiti ljubitelje sporta, pogotovo navijače Argentine.

Loša vijest za Evropljane je da je specijalno izdanje telefona lansirano na indijskom tržištu, ali svakako je zanimljivo vidjeti na koji način velike kompanije promovišu sport, ali i svoje proizvode.

Podsjetićemo vas da telefon Redmi Note 13 Pro+ 5G, koji možete pronaći u m:tel ponudi, posjeduje izuzetno impresivne karakteristike.

Izvor fotografije: Xiaomi

Radi se o uređaju moćnog izgleda i performansi stvorenom da prati ritam najzahtjevnijih korisnika. Posjeduje kvalitetan 6,67- inčni ekran, vrhunske kamere, među kojima je glavna od 200 MP, snažan Mediatek Dimensity 7200 Ultra procesor u kombinaciji sa čak 12/512 GB memorije te veliku bateriju od 5000 mAh, sa podrškom za brzo punjenje od 120 W.

Više informacija o ovom uređaju, koji u m:tel-u možete platiti na rate, bez kamate, potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.