Xiaomi Mi 11 Lite uz poklon slušalice

Iskoristi sjajnu ponudu u m:tel-u, kupi telefon na rate, uz popust na cijenu mjesečne pretplate, a uz Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 8/128, očekuje te i sjajan poklon, slušalice Redmi Buds 3 Pro.

Vrijednost ovih poklon slušalica je preko 139 KM, a ponuda vrijedi do 5. decembra ili do isteka zaliha. Zato što prije donesi pravu odluku, spoji sjajan telefon sa najboljim m:tel Pretplata tarifama i uživaj u bonusima, popustima, ali i vrijednim poklonima!

Xiaomi 11 Lite 5G NE dizajniran je da mu svaki detalj upotpunjava savršenu eleganciju. Uz Amoled ekran od 6,5 inča i Dolby Vision svaki tvoj sadržaj oživljava uz bogatu i visoku preciznost boja. Uz pomoć posebnih filmskih efekata na kameri, podići ćeš svoje video zapise na jedan viši nivo. Trostruka kamera sačinjena je od glavne kamere od 64 MP, ultra širokougaone kamere od 8 MP i makro kamere od 5MP, a uz noćni režim bićeš kreativan i u mraku.

Sve performanse koje su ti potrebne obaviće Qualcomm Snapdragon 778G, uz više nego dovoljnu memoriju, RAM od 8 GB i internu od 126 GB,  te odličnu bateriju.

Pored toga, a ni malo manje važno je i to da možeš da odabereš i boju koja definiše tvoj stil.

Zato požuri u m:tel ili posjeti www.mtel.ba i prati svoj stil!