Xiaomi Mi 10T spreman za sve izazove

Smartfon Xiaomi Mi 10T namijenjen je korisnicima kojima je važno da imaju kvalitetan uređaj koji će u svakom trenutku biti na visini zadatka.

Posebno će oduševiti kreativce, jer posjeduje karakteristike i funkcije zahvaljujući kojima će lako pokazati puni potencijal.

To najviše dolazi do izražaja prilikom korištenja kamera, koje stvaraju vrhunske fotografije u svim okolnostima, dok filteri dodatno dočaravaju željeno raspoloženje.

Selfi fotografije, koje su danas svima jako bitne, snimiće sjajna kamera od 20 MP. Na zadnjoj strani telefona Xiaomi Mi 10T smješten je trostruki sistem kamera, koji čini glavna od 64 MP, ultraširokougaona od 13 MP i makro kamera od 5 MP. One će se pobrinuti da svaka situacija i svaki detalj budu uhvaćeni i ovjekovječeni na najbolji način.

Zahvaljujući ultra-visokoj brzini osvježavanja od 144 Hz, veliki ekran, od 6,67 inča, nudi besprijekorne prelaze za sve što gledate ili radite.

Procesor je provjereno dobar, Qualcomm-ov Snapdragon 888, baterija velika od 5000 mAh, tako da vlasnici ovog modela zaista mogu biti bezbrižni.

Više informacija o telefonu Xiaomi Mi 10T, koji je trenutno snižen u m:tel web shopu, možete pronaći na adresi m:tel.ba ili dobiti pozivom na broj 0800 50 000.