Xiaomi 13 ima sve što vam treba

Xiaomi je kompanija koja svakim novim proizvodom uspijeva da oduševi korisnike, a jedan od takvih je i telefon Xiaomi 13.

Spolja i iznutra – ovaj uređaj ima sve što vam treba i što možete poželjeti od pametnog telefona.

Ravni ekran vrhunskog kvaliteta, impresivni Qualcomm-ov procesor Snapdragon 8 Gen 2, Leica kamere… Sve je moćno!

Jedna od najvažnijoj stavki prilikom kupovine telefona su kamere, pa ćemo pomenuti da ovaj model na prednjoj strani ima jednu od 32 MP, zahvaljujući kojoj će svaki selfi biti savršen.

Na zadnjoj strani smješten je trostruki sistem kamera, koji čini glavna od 50MP, sa PDAF autofokusom i optičkom stabilizacijom, telefoto kamera od 10MP te ultraširokougaona od 12MP. One će se pobrinuti da u svakom trenutku budete prezadovoljni fotografijama i videima koje snimite.

Xiaomi 13, čija je visina 152.8 mm, širina 71.5 mm i debljina 8 mm, vrlo je kompaktan i praktičan za korištenje jednom rukom.

Pošto se radi o telefonu koji ćete rado koristiti i pokazivati drugima, važno je da i baterija uvijek bude na nivou zadatka. Ne brinite, kompanija se pobrinula i za taj segment.

Telefon posjeduje snažnu bateriju kapaciteta 4500 mAh, s podrškom za žičano punjenje od 67W, te za bežično od 50W, uz koju možete biti bezbrižni gdje god da se zaputite.

Više informacija o ovom modelu, ali i drugim uređajima iz bogate m:tel ponude, možete pronaći na www.mtel.ba ili dobiti pozivom na broj 0800 50 000.