Vrijeme je za Android TV, vrijeme je za Teslu

Uvijek je pravo vrijeme za Android TV, vrijeme za Teslu, jer ovaj još pametniji i još ljepši uređaj donosi vrhunsku zabavu u vaš dom.

Kako? Pa tako što možete uživati u kristalno jasnoj slici i mnoštvu sadržaja na velikom ekranu, uz povezivanje na druge pametne uređaje.

Tesla Android televizori, koji su dostupni i u ponudi m:tel kompanije, vam omogućavaju da sadržaj sa bilo kojeg drugog pametnog uređaja brzo i lako prebacite i pratite na njihovom velikom ekranu.

Takođe, podržavaju zvanične video aplikacije, pa govorimo o unapređenom iskustvu gledanja omiljenih filmova ili serija. Ali, ne govorimo samo o video aplikacijama, već i brojnim drugim napravljenim za Android TV operativni sistem, a koje su vam sada takođe na dohvat ruke.

Usluge streaming servisa su dostupne uz daljinsku i glasovnu kontrolu, 4K, HDR i Dolby Vision, a uređaj je kompatibilan i sa cijelim Google ekosistemom.

Zvučnici, tastatura, slušalice, gejmped… sve te, ali i neke druge Bluetooth uređaje možete povezati sa svojim TV uređajem.

Roditelje će svakako oduševiti opcija zaštite djece, koju mogu aktivirati kako bi ograničili dostupan sadržaj.

Inače, ako do 15. jula besplatno registrujte svoj Tesla uređaj na teslagiveaways.com, dobićete pet godina garancije na kupljeni Tesla TV.