Vrijedan poklon za najbrže kupce telefona Galaxy S23+

Samsung je serijom telefona Galaxy S23 oduševio svijet, a jedan od ovih sjajnih uređaja – model Galaxy S23+ sada možete kupiti u kompaniji m:tel po pristupačnoj cijeni i uz njega još dobiti vrijedan poklon – slušalice Samsung Buds 2.

Dakle, ako tražite vrhunski pametni telefon, ne gubite vrijeme, jer je Samsung Galaxy S23+ među najboljim modelima koje danas možete pronaći na tržištu.

Radi se o vrlo atraktivnom telefonu dimenzija 157,8 x 76,2 x 7,6, vrhunske izrade, sa staklenim Gorilla Glass Victus 2 kućištem otpornim na padove i ogrebotine.

Ekran je 6,6-inčni AMOLED, svjetline 1200 nita, odnosno 1750 nita u situacijama kada je telefon izložen snažnom osvjetljenju.

Na vrhu ekrana, na sredini, smještena je moćna prednja kamera od 12 MP, sa mogućnošću snimanja 4K videa. I zadnje kamere (50 + 10 + 12 MP) su impresivne. Koristićete ih često i rado, jer će svaka fotografija ili video snimak biti savršenog kvaliteta, bez obzira da snimate danju ili noću.

Samsung Galaxy S23+, kao i druga dva modela iz ove serije – Galaxy S23 i Galaxy S23 Ultra, pokreće Qualcomm-ov procesor Snapdragon 8 Gen 2, što je još jedan dokaz moći ovog telefona.

Pomenućemo još i da u kompaniji m:tel poklon dobijate uz kupovinu Galaxy S23+ modela sa 8/512 GB memorije, što je dovoljno za skladištenje ogromne količine podataka.

I oni koji uvijek brinu da će ih baterija izdati kada je najpotrebnije mogu da odahnu jer je ona kod ovog telefona velika, kapaciteta 4700 mAh.

Više informacija o ovom modelu, ali i drugim uređajima iz bogate m:tel ponude, možete pronaći na www.mtel.ba ili dobiti pozivom na broj 0800 50 000.