Vrijedan poklon kupcima sata Samsung Galaxy Watch 6

Put do zdravog tijela mnogo je lakši i kraći uz pametni sat Samsung Galaxy Watch 6 44 mm BT i Samsung Galaxy Watch 6 40 mm BT, a sjajna vijest je da kupovinom ovog uređaja u kompaniji m:tel na poklon dobijate Smart tag, koji vam pomaže da ne gubite važne stvari.

Ovaj predivni sat, koji nećete ni osjetiti na ruci tokom napornih treninga ili spavanja, bilježiće svaki vaš rezultat i omogućiti vam da pratite svoj napredak i riješite se loših navika.

Samsung Galaxy Watch 6 može da prati više od 90 različitih vježbi, uključujući plivanje u zatvorenom bazenu i jogu, a možete kreirati i sopstveni prilagođeni trening. Za neke vježbe nećete ni morati da ga aktivirate na startu. Sam će automatski prepoznati i snimati odabrane treninge poput trčanja, hodanja i vožnje bicikla, tako da ćete sačuvati sve dragocjene podatke.

Izvor fotografije: Samsung

Ovim pametnim satom možete precizno pratiti kvalitet spavanja, što je izuzetno važan zdravstveni segment. Zanimljivo je da možete pristupiti i opciji treniranja spavanja direktno na satu, gdje vas čekaju korisni savjeti.

Pošto je stvoren za svakodnevno nošenje u najzahtjevnijim situacijama, Samsung Galaxy Watch 6 je očekivano otporan na kišu, sunce, fizička oštećenja… Ultra izdržljivo safirno kristalno staklo preživjeće svaki izazov.

Zahvaljujući kombinacija stila i udobnosti ovaj uređaj možete nositi u svim prilikama i uz bilo koju odjevnu kombinaciju. To omogućava brza i jednostavna zamjena kaiša, kojom u samo par sekundi prelazi iz sportskog u elegantni stil i obrnuto.

Više informacija o ovom sjajnom uređaju koji u m:tel-u možete platiti na rate bez kamate potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.