Vrijedan pažnje – Realme 12

Realme 12 je još jedan telefon iz bogate m:tel ponude koji je vrijedan vaše pažnje. Sjajna vijest je da uz njegovu kupovinu na poklon dobijate slušalice Realme Buds T110, što je prilika koja se ne propušta.

Posjeduje brojne adute, od atraktivne spoljašnjosti do moćnih performansi koje obezbjeđuju odlično korisničko iskustvo.

Realme 12 posjeduje veliki 6,72-inčni IPS LCD ekran, rezolucije 1080 x 2400 px, koji pruža kristalno čistu sliku, ugodnu za gledanje.

Na prednjoj strani uređaja smještena je kamera od 8 MP, kojom možete snimiti kvalitetne selfije, dok je na zadnjoj strani moćan dvostruki sistem kamera sa glavnom od 108 MP, koja snima fotografije i videe vrhunskog kvaliteta.

Izvor fotografije: Realme

Telefon pokreće MediaTek Dimensity 6100 procesor, podržan sa 8 GB RAM-a i 256 GB interne memorije, što osigurava brz i efikasan rad i prilikom zahtjevnijih zadataka.

Jedna od najzanimljivijih funkcija ovog telefona je Dynamic Button, koja omogućava prilagođavanje funkcionalnosti tipke za uključivanje telefona. Osim brzog otključavanja pomoću otiska prsta, ova tipka može služiti za pokretanje kamere, lampe, muzike i još mnogo toga, nudeći korisnicima veću fleksibilnost i praktičnost.

Zahvaljujući bateriji kapaciteta 5000 mAh Realme 12 je savršen i za one koji mnogo vremena provode vani, jer obezbjeđuje dugotrajan rad bez potrebe za čestim punjenjem. Bez problema će pratiti vaš ritam tokom cijelog dana.

Više informacija o ovom odličnom telefonu, predivnog dizajna, koji možete platiti na rate, bez kamate, potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.