Vrijedan pažnje – Galaxy S23+ 

Svi uređaji kompanije Samsung su vrijedni pažnje, ali je model Galaxy S23+ specifičan po tome što je moćniji nego što bi korisnik očekivao od telefona tog cjenovnog ranga.

Modeli S23 serije dijele sličan dizajn, jednostavan, a moderan, kojem je Samsung vjeran godinama. Ipak, zaobljene ivice u kombinaciji sa ravnim staklom na prednjoj i zadnjoj strani čine telefone ove serije veoma sličnim iPhone-u, što može biti samo još jedan adut smartfona Galaxy S23+.

Njegovu prednju stranu krasi 6.6-inčni Dynamic AMOLED ekran, rezolucije 2340 x 1080 piksela i stope osvježavanja od 120 Hz, koji nudi savršen prikaz slike, odličnu čitljivost iz svih uglova, te vrhunsko iskustvo multitaskinga i igranja igrica.

Što se tiče kamera, Galaxy S23+ posjeduje glavni senzor od 50 MP, senzor s trostrukim zumom od 10 MP te ultraširokougaonu  kameru od 12 MP. Na prednjoj strani smještena je selfi kamera od 12 MP. Sve one snimaju besprijekorno čiste fotografije, sa naglašenim detaljima.

Izvor fotografije: Samsung

Brz i fluidan rad i pri najzahtjevnijim zadacima obezbjeđuje Qualcomm-ov procesor Snapdragon 8 Gen 2, u kombinaciji sa 8/256 ili 8/512 GB memorije, što je u oba slučaja velika količina prostora za skladištenje podataka, koja će zadovoljiti potrebe većine korisnika.

Samsung Galaxy S23+ posjeduje i izdržljivu bateriju, kapaciteta 4700 mAh, na koju se možete osloniti tokom putovanja ili odlaska u prirodu. Bez ikakvih problema izdržaće cjelodnevni rad.

Više informacija o ovom sjajnom telefonu, koji u m:tel-u možete platiti na rate, bez kamate, potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.