Vrhunski filmovi u m:tel TV ponudi

Na kanalu Superstar TV premijerno pogledajte film „Oluja”, koji će biti emitovan 4.avgusta, odmah nakon završetka uključenja u program povodom obilježavanja dana sjećanja na sve stradale i prognane Srbe u oružanoj akciji „Oluja“.

Izvor fotografije: Superstar TV

Ratna drama ispričana je iz ugla običnog čovjeka koga maestralno glumi Jovo Maksić u ulozi Ilije, čiji je jedini cilj da zaštiti i sačuva svoju porodicu, ognjište i selo u kom je odrastao sa drugovima, koji su mu silom prilika postali saborci, a čije se životne priče prepliću. U želji da spriječi dalje napade na selo, gdje je zamalo ostao bez sina Petra, Ilija formira diverzantsku jedinicu, sa ciljem da uništi neprijateljsko gnijezdo odakle se napada selo. Uloge tumače Jovo Maksić, Zlatan Vidović, Ivan Vujić, Milica Stanković, Davor Janjić, Ljubiša Milišić, Marija Pikić i drugi.

Televizijski kanal Cinemax 2 nam je za subotu, 5. avgusta 2023. godine priredio film “Božija zemlja”, koji će biti emitovan u večernjem terminu u 20.30 časova. Sjajan scenario i predivni krajolici…

Izvor fotografije: Cinemax 2

Krajem 19. vijeka, danski misionar kreće u udaljeni dio Islanda kako bi pomogao u izgradnji crkve i fotografisao tamošnje stanovnike. Naizgled predvidivo hodočašće postaje neočekivano intenzivan susret s krajolikom i silama prirode.

Kraj puta tek je početak! Kako, saznaćemo u filmu “Brzina metka”, koji je na programu u nedjelju, 6. avgusta u 23.00 časa na TV HBO 2.

Izvor fotografije: HBO

Bred Pit glumi Bubamaru, nesrećnog ubicu koji je odlučio da obavlja svoj posao na mirniji način nakon što su neke misije pošle po zlu. Ipak, sudbina može imati drugačije planove jer Bubamaru nova misija dovodi u sukob sa smrtonosnim ubicama iz cijelog svijeta – svi s povezanim, ali suprotstavljenim ciljevima u najbržem vozu na svijetu… i zato mora pronaći način kako pobjeći.

U ponedjeljak, 7. avgusta 2023. godine na Pink Premium u 10.00 časova možete pogledati film “Bračna klopka” u kojem mladi par nakon pet godina veze nailazi na krizu, te mora preispitati opravdanost svoje veze.

Izvor fotografije: Pink Premium

“Bračna klopka” je pravi mali dragulj, podsjetnik na zlatna vremena romantičnih komedija sredine devedesetih, odakle je preuzeo i klasičan zaplet o partnerima koji se boje vezivanja, strukturu punu neočekivanih preokreta u radnji i paletu simpatičnih karaktera čije su mane tek mala prepreka ka ostvarivanju njihove sreće.

Za više informacija o sadržajima m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a posjetite mtel.ba/tv-svijet.