Vrhunski filmovi u kojima briljira Džordž Kluni na Superstar TV

Od ponedjeljka do četvrtka na Superstar TV (pozicija broj 6 u osnovnom m:tel IPTV paketu) vas očekuje serijal filmova u kojim u najboljem izdanju možete vidjeti Džordža Klunija.

Serijal započinje filmom Daleko od očiju (Out of Sight iz 1998) u kome Kluni glumi kriminalca koji je pobjegao iz zatvora sa svojim kolegom po zanatu. U bijegu u kome im se čitava policija nađe za petama, će se zaljubiti u jednog pripadnika organa reda i mira, a to je beskomrpomisna policajka koju tumači Dženifer Lopez. I nju, iako imaju potpuno različite poglede na pitanja kao što su zakoni i njihovo poštovanje, obuzimaju osjećaji prema pljačkašu banaka kog lovi. Kako ovaj nevjerovatni par može uopšte uspostaviti vezu, a kamoli uskladiti svoja zanimanja? Ovaj film možete pogledati danas u 17.15.

Sljedeći je film Razvedi me, zavedi me (Intolerable Cruelty iz 2003) u kome uspješan advokat koji je specijalista za brakorazvodne parnice kalifornijske elite prihvata slučaj koji mu pretumba život. On zastupa nevjernog muža, a prevarena supruga izaziva u njemu nešto što sebi nikako ne bi smio dopustiti – romantična osjećanja. Ovaj film je na programu Superstar TV u utorak, 14. novembra, u 17.15.

Film Tri kralja iz 1999. priča priču o četvorici američkih vojnika koji pokušavaju da se nakon Zalivskog rata dočepaju zlata Sadama Huseina. Okrutna stvarnost će ih brzo otrijezniti, pa će se naći u dilemi da li uzeti novac ili pokušati pomoći Iračanima koje je američka vlada podsticala na otpor Sadamu, a potom ih ostavila na milost i nemilost. Ovaj film možete pogledati u srijedu, 15. novembra, u 17.35.

Posljednji u nizu je film Amerikanac (2010) u kojem vidimo Klunija kako mu se idiličan odmor u Švedskoj pretvara u vatreni obračun. Ubrzo nakon toga shvatamo da je u pitanju profesionalni pucač, koji se sklanja u maleno idilično mjesto u Italiji. Tu se zbližava sa lokalcima, ali mu ubrzo stiže poziv da se prebaci na novo mjesto povodom novog opasnog posla. Ovaj film možete pogledati u četvrtak, 16. novembra, u 17.15.