Vožnja za uživanje – električni trotinet Ring RX2

Jednostavni za prevoz i upotrebu, električni trotineti su pravi izbor za izbjegavanje gradskih gužvi uz gotovo besplatnu vožnju.

Za vrijeme ljeta i lijepog vremena, vožnju automobilom ili gradskim prevozom zamijenite vožnjom na Ring RX2 električnom trotinetu iz m:tel ponude.

Ring RX2 je trotinet urbanog i kompaktnog dizajna sa odličnim performansama koji vam garantuje sigurnu i uzbudljivu vožnju. Lako se sklapa, po potrebi ćete ga lako prenijeti ili smjestiti u gepek automobila, a uvijek će izgledati kao nov jer je okvir napravljen od čvrstog aluminijuma, otpornog na koroziju, prašinu i blato.

Motor trotineta može da razvije brzinu do 25 km/h, pruža bolje performanse težim korisnicima i ima domet vožnje do 20 km sa jednim punjenjem.

Vožnja za uživanje - električni trotinet Ring RX2

Ono što će vašu vožnju činiti sigurnom i udobnom su 8,5-inčne gume i dvostruki sistem kočenja. Takođe, Ring RX2 ima mnoge detalje za veću bezbjednosti u saobraćaju: farove sa dometom od 6 do 8 metara, zadnje crveno svjetlo, kočionu lampicu, sirenu i gumene drške i gazeći sloj od posebne gume protiv klizanja.

Namijenjen je mlađim, ali i starijim korisnicima, odosno svima koji žele da uobičajenu gradsku vožnju učine zanimljivom, lakšom i bržom.

Budite dio nove generacije, izaberite Ring RX2 električni trotinet iz m:tel ponude uz kojeg ćete dobiti i dodatnu opemu: kacigu, torbicu, retrovizor i nosač za mobilni uređaj.

Više informacija o ponudi električnih trotineta saznajte na sajtu www.mtel.ba ili se informišite putem telefona 0800 50 000.