Volite komediju ili akciju? m:tel IPTV donosi najbolje naslove

Film „Turista“ je komedija/drama o švedskoj porodici u Alpama i lavini. Tomas, njegova supruga, Norvežanka Eba, te djeca Vera  i Hari  došli su na skijanje u francuske Alpe. Dok drugi dan iz restorana posmatraju kako prema njima klizi kontrolisana lavina, digla se snježna prašina pa je izgledalo kao da će stići do njih i sve zatrpati. TV Cinemax, subota, 17. februara u 21.50 časova.

Izvor fotografije: TV Cinemax

Na sve to nastaje drama i panika, Tomas koji je do tada snimao spektakl, pobjegne glavom bez obzira, a Eba pokušava zaštititi djecu. Srećom ništa se nije dogodilo samo se iz osnova prodrmao Tomasov i Ebin brak, jer ga ona optužuje da je pobjegao i htio spasiti samo sebe.

Staljingradska bitka jedna je od najvećih u istoriji čovječanstva. Zato svaka ekranizacija ove bitke izaziva pažnju javnosti. Najnoviju verziju pogledajte u filmu „Staljingrad“ na Pink World Cinema u nedjelju, 18. februara u 19 časova.

Izvor fotografije: Pink World Cinema

Grupa ruskih vojnika bori se da zaštiti zgradu od strateškog značaja u svom porušenom gradu od nemilosrdne njemačke vojske, tokom čega se zbližavaju sa dvije Ruskinje koje tamo žive… Bitka svih bitaka u Drugom svjetskom ratu…

Televizijski kanal FilmBox Stars nam je priredio fenomenalnu ljubavnu dramsku komediju „Svetionik“. Možete je pogledati u ponedjeljak, 19. februara u 13.10 časova.

Izvor fotografije: FilmBox Stars

Radnja se odvija 1912. godine. Mrzovoljni Set Atkins  zauvijek se odrekao žena i povukao u udaljeni svjetionik na Kejp Kodu. U Setov život more doslovno nanese misterioznog neznanca  s mnogo tajni u svojoj prošlosti i sličnom averzijom prema ljepšem polu. Međutim, dolazak dvije lijepe žene staviće njihove odluke na probu te sve četvero odvesti u romantične vode u ovoj srdačnoj priči o izgubljenoj ljubavi i novim prilikama.

Dejv iz losanđeleske policije uhvaćen je na snimku kako obavlja prljavi posao i zatekne se usred ozbiljnog skandala, te dolazi kraj njegovim danima kada je bio iznad zakona.  U filmu „Policajac van kontrole“, na TV B92 u srijedu, 21. februara u 21 čas.

Izvor fotografije: B92

Dejv postaje primjer za policijsku korupciju i meta ubica policajaca, koji traže osvetu. Ništa nije kao što se čini dok se Dejv spušta u podzemlje Los Anđelesa da bi sprovodio sopstvenu pravdu. Uloge: Vudi Harelson, Ben Foster, Sigurni Viver.

Za više informacija o sadržajima posjetite mtel.ba/tv-svijet.