Vivo Y36 – telefon na koji se možete osloniti

Telefon Vivo Y36 nudi vrhunsko iskustvo korištenja i može da isprati vaš dnevni ritam koliko god on brz i izazovan bio.

Pored njegove atraktivne spoljašnjosti, koja će zadovoljiti ukuse korisnika svih generacija, ovaj model ima odlične performanse, počevši od kvalitetnog Qualcomm-ovog procesora, preko kamera koje će vas ispoštovati i u uslovima slabijeg osvjetljenja, do baterije kapaciteta 5000 mAh koja garantuje dugotrajan rad.

Radi se o sjajnom pametnom telefonu srednjeg ranga koji posjeduje veliki LED ekran od 6,64 inča, sa FHD+ rezolucijom, brzine osvježavanja od 90 Hz. On vam omogućava da uronite u svijet živih boja i zaista uživate u omiljenim multimedijalnim sadržajima.

Za stvaranje visokokvalitenih fotografija i video snimaka pobrinuće se glavna kamera od 50 MP, uz podršku Bokeh i makro kamera od po 2 MP.

Sa memorijskom kombinacijom od 8GB RAM-a i 256 GB nećete morati da brinete da ćete telefon brzo “zatrpati i usporiti”. Zanimljivo je da Vivo Y36 može da “pozajmi” do 8 GB memorije iz memorije za skladištenje i tako poveća količinu RAM-a.

To, naravno, nije sve. Više detalja o telefonu Vivo Y36, ali i drugim vrhunskim uređajima, možete pronaći na www.mtel.ba ili dobiti pozivom na broj 0800 50 000.