Vivo Y17S – pristupačan telefon sa impresivnim funkcijama

Vivo Y17S predstavlja vrhunski pametni telefon koji pruža impresivne performanse i bogat set karakteristika.

Sa 6 GB RAM-a i velikom internom memorijom od 128 GB, korisnici imaju dovoljno prostora i snage za multitasking i skladištenje velikog broja aplikacija, slika i video sadržaja. Dodatno, proširiva memorija putem micro SDXC kartice omogućava još više prostora za vaše potrebe.

Kamera ovog telefona je pravo remek-dјelo, sa glavnim senzorom od 50 MP i dodatnim od 2 MP pruža jasne i detaljne fotografije, dok je ljubiteljima selfija na raspolaganju kvalitetna kamera od 8 MP.

Baterija kapaciteta 5000 mAh obezbјeđuje dugotrajno korištenje bez brige o potrebi za čestim punjenjem. Vivo Y17S pokreće Android 13 operativni sistem uz MediaTek Helio G80 čipset i osmojezgarni procesor, pružajući brzinu i efikasnost.

Sa ekranom veličine 6,56 inča i IPS LCD capacitive touchscreen tehnologijom, ovaj telefon nudi živopisne boje i oštru rezoluciju od 720 x 1600 piksela. Povezivanje je olakšano zahvaljujući Wi-Fi 802.11, b/g/n, Bluetooth 5.0 i USB v2.0 Type C opcijama.

Vivo Y17S je kompaktan, težak samo 186 grama, što ga čini idealnim izborom za one koji traže snažan i elegantan pametni telefon.

Više informacija o ovom, ali i drugim uređajima iz bogate m:tel ponude, koje možete platiti i na rate, potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.