Vivo Y17s – kvalitet po pristupačnoj cijeni 

Ako tražite moderan i kvalitetan, a cjenovno povoljan telefon, Vivo Y17s bi mogao biti savršen za vas.

Atraktivnog, čak moglo bi se reći luksuznog izgleda, ovaj smartfon nikako ne može proći nezapaženo. I specifikacije su vrlo zanimljive, zbog čega je itekako vrijedan pažnje.

Krenućemo od ekrana. U pitanju je 6,56-inčni HD+ displej sa jakom osvijetljenošću i brzinom osvježavanja do 90 Hz. Na njemu je svaki sadržaj blistavo jasan i kada je telefon izložen dnevnoj svjetlosti, te nema potrebe za naprezanjem očiju čak ni prilikom čitanja.

Besprijekoran rad modela Vivo Y17s omogućava procesor Mediatek Helio G80, u kombinaciji sa 6/128 GB, uz mogućnost proširenja memorije pomoću micro SDXC kartice.

Izvor fotografije: Vivo

Glavnom kamerom od 50 MP zabilježićete kristalno čiste trenutke zabave, pune života i boja, dok ćete na fotografijama snimljenim selfi kamerom zablistati u najboljem izdanju. Dugotrajan rad bez potrebe za punjenjem omogućiće velika baterija od 5000 mAh.

Zahvaljujući teksturi nalik staklu, mat panel na zadnjoj strani telefona Vivo Y17s otporan je na otiske prstiju i ogrebotine, te će telefon izgledati kao da je nov. Posjeduje IP54 zaštitu od prašine i vode, što znači da ga možete opušteno koristiti bez straha od oštećenja.

Više informacija o ovom, ali i drugim uređajima iz bogate m:tel ponude, koje možete platiti i na rate, bez kamate, možete pronaći na www.mtel.ba ili dobiti pozivom na broj 0800 50 000.