Vivo X90 Pro nudi zadivljujuće mogućnosti  

Ako tražite moćan pametni telefon sa kojim se bez imalo treme možete upustiti u sve avanture, birajte Vivo X90 Pro.

Sam njegov izgled otkriva da je riječ i snažnom i izdrljivom uređaju koji će “preživjeti” sve situacije i uvijek biti na visini zadatka.

Iako se radi o velikom telefonu, čija je visina 164,1 mm, zahvaljujući koži u koju je “umotana” njegova zadnja strana praktičan je za nošenje i korištenje jer ni najmanje ne klizi iz ruku.

Luksuznom izgledu doprinosi i Zeiss logotip smješten ispod velikog ostrva za kamere, na kojem se nalazi Sony-jev 50MP IMX989 sa 1-inčnim velikim senzorom, portretni objektiv od 50MP IMX758 te širokougaoni od 12 MP.

Sve kamere uređaja Vivo X90 Pro imaju podršku za autofokusiranje, kao i za snimanje videa u 4K rezoluciji, što se i očekuje od telefona ovog ranga. I ljubitelji selfija biće oduševljeni, jer kamera od 32 MP takođe pravi sjajne fotografije, čak i u noćnim uslovima.

Među adutima ovog modela su i veliki AMOLED ekran sa dijagonalom od 6,78 inča i podrškom za HDR10+, frekvencije osvježavanja do 120 Hz, kao i moćna baterija kapaciteta 4870 mAh, sa podrškom za brzo punjenje od 120 W. Takođe, Vivo X90 Pro dolazi sa IP68 sertifikatom, što znači da je dobro zaštićen od vode i prašine.

Više informacija o ovom zaista vrhunskom modelu pametnog telefona, za koji u m:tel-u dobijate čak tri godine garancije, možete pronaći na www.mte.ba ili dobiti pozivom na broj 0800 50 000.