Vivo X90 Pro – moćan spolja i iznutra

Vivo X90 Pro je jedan od onih telefona koji ulivaju povjerenje već na prvi pogled.

Moćna spoljašnjost, kojoj doprinosi kvalitetna, meka koža kojom je obložen na zadnjoj strani, kao i veliki, naglašeni sistem senzora, ispod kojeg je Zeiss logo, odaje da se radi o uređaju vrhunskih performansi spremnom za sve izazove.

Dva čipseta, V2 i MediaTek Dimensiti 9200, donose unaprijeđeno korisničko iskustvo, veću brzinu i manju potrošnju energije prilikom najzahtjevnijih zadataka.

Sistem snimanja telefona Vivo X90 Pro stvoren je u saradnji sa kompanijom Zeiss, čija 1-inčna glavna kamera, u kombinaciji sa Sony-jevom od 50MP, portretnim objektivom od 50MP IMX758 te širokougaonim od 12 MP, hvata još više svjetlosti, za čistije, jasnije i superiornije fotografije i video snimke.

Izvor fotografije: Vivo

Impresivan AMOLED ekran dijagonale 6,78 inča, frekvencije osvježavanja do 120 Hz, štiti vaše oči i čini svaki sadržaj ugodnim za gledanje.

Vivo X90 Pro, sa baterijom od 4870 mAh i podrškom za brzo punjenje od 120W, omogućava punjenje do čak 50 odsto za samo 8 minuta. Telefon je dizajniran za cjelodnevno korištenje, tako da ga ne trebate štedjeti. Uživajte u svim njegovim mogućnostima.

Više informacija o ovom sjajnom modelu, za koji u m:tel-u dobijate čak tri godine garancije i koji možete platiti na rate, bez kamate, možete pronaći na www.mtel.ba ili dobiti pozivom na broj 0800 50 000.