Vivo V29 Lite nudi odlično korisničko iskustvo  

Vivo V29 Lite je još jedan pametni telefon iz bogate m:tel ponude koji će vas osvojiti svakim svojim segmentom.

Na prvi pogled pažnju privlači elegantnim izgledom, ali i zakrivljenim AMOLED ekranom sa stopom osvježavanja od 120 Hz, koji pruža ultra-glatko, imerzivno vizuelno iskustvo.

Posebno je upečatljiv dvostruki prsten na zadnjoj strani, u kojem su smješteni senzori. Zahvaljujući glavnoj kameri od 64 MP sa optičkom stabilizacijom slike, telefonom Vivo V29 Lite i u najzahtjevnijim uslovima možete snimiti fotografije i video snimke vrhunskog kvaliteta. Takođe, oduševiće vas i selfi fotografije, koje snima kamera od 16 MP.Za besprijekoran rad i brzo korisničko iskustvo zadužen je Qualcomm-ov procesor Snapdragon 695, tako da ovaj model može da zadovolji i potrebe ljubitelja društvenih mreža i igrica. Takvim korisnicima je izuzetno važno da telefon ima snažnu bateriju, čime Vivo V29 Lite može da se pohvali. Riječ je o bateriji kapaciteta 5000°mAh, koja omogućava dugotrajno korištenje.

Više informacija o ovom sjajnom telefonu, koji u kompaniji m:tel možete platiti i na rate, potražite na www.mtel.com ili pozovite broj 0800 50 000.