Vikend prepun sadržaja za djecu i porodicu

Kompanija m:tel i ove godine prijatelj i generalni sponzor manifestacije namijenjene najmlađima – Dječijeg sajma u Banjaluci – mjesta gdje su smijeh, pjesma, druženje i igra jedina pravila!

Proteklog vikenda, 27. i 28. maja, u Banjaluci je održana godišnja porodična manifestacija – sajam za djecu i porodicu, u okviru koje su posjetioci mogli da učestvuju u edukativnim, ali i zabavnim radionicama i mnogobrojnim drugim sadržajima.

Izvor fotografije: Mtel

Tokom dva sajamska dana, u Sportskoj dvorani Borik, zahvaljujući brojnim partnerima i prijateljima sajma, predstavljeni su noviteti u industriji dječije opreme, obuće, odjeće, igračaka, hrane, knjiga, edukacije…

Svakako, i ove godine upriličen je bogat program u kojem su učestvovali mališani iz vrtića, osnovnih škola, plesne grupe i kulturno-umjetnička društva… U m:tel kutku, kao i prethodnih godina, za mališane je ova kompanija obezbijedila sjajan zabavni sadržaj i pregršt poklona.

Zahvaljujući upravo društveno odgovornim kompanijama kakva je kompanija m:tel, ulaz za sve posjetioce je bio i ove godine besplatan.