Vikend pred nama neka bude radost

Izaberite dobar provod i ovog vikenda uz m:tel prijatelje! Bilo da izaberete muziku ili sport, učinili ste dobar izbor za početak septembra!

Za prve dane septembra vam preporučujemo nekoliko događaja. Vikend obojite dobrom muzikom, ili pak malim fudbalom, ako ste više sportski tip i ako želite biti humani!

Ako ste u Istočnom Sarajevu ili blizu toga grada, nikako ne propustite festival Beerka. Riječ je, svakako, o festivalu koji promoviše različite pivske brendove, međutim Beerka je mnogo više od toga. Fokus ovog festivala je na ekologiji i prirodi kroz podizanje svijesti o očuvanju životne sredine. Zato, kroz obrazovne radionice obrađivaće se teme povezane sa ekološkim temama i načinima na koje svako od nas može da da svoj doprinos zaštiti prirode i okoline. U okviru dva festivalska dana, 1. i 2. septembra, posjetioci će moći da uživaju u koncertima Marka Louisa, Yu grupe, Kerbera, Bombaj štampe, Bajage i instruktora, te grupe Goblini.

Izvor fotografije: m:tel

Banjaluka za ovaj vikend nudi sjajne događaje, poput koncerta Novih fosila na Kastelu, koji je zakazan za petak 1. septembra. Nakon više od pedeset godina pokretanja benda, i dalje osvajaju srca publike svih generacija. Vjerujemo da će atmosfera na ovom koncertu biti sjajna.

Izvor fotografije: m:tel

Naša preporuka je da subotu rezervišete za sport! Tim više jer je riječ o humanitarnom turniru veterana u malom fudbalu. „Mi igramo, oni pobjeđuju“, naziv je turnira koji će se  2. septembra odigrati u Sportskoj dvorani „Borik“, a sav prihod od prodatih ulaznica i aukcijskih dresova, biće uplaćen Udruženju roditelja djece oboljele od malignih oboljenja “Iskra”. Na licitaciji su vrijedni potpisani dresovi, a priliku da učestvujete u ovoj licitaciji imate sve do 19 časova 2. septembra. Ima li boljeg mjesta na kojem biste bili ovoga vikenda?!

Kompanija m:tel vam želi dobru zabavu i uživanje u najljepšim trenucima s prijateljima!