Viber pokrenuo svoj AI chat bot

U jeku takmičenja različitih kompanija koje razvijaju AI chat bot alate, popularna aplikacija za dopisivanje Viber kreirala je svoj chat bot.

Putem najnovijeg chat bota na Viberu AI Chat & Create možete saznati na najpraktičniji mogući način kako vještačka inteligencija može da postane vaš vjerni kreativni saradnik. Bar tako obećavaju u Viber-u.

Rakuten Viber AI Chat & Create omogućava korisnicima da postavljaju pitanja i dizajniraju slike direktno preko Viber aplikacije.
AI Chat & Create nudi lak pristup AI kreatorima teksta i fotografija , kao što su DALL-E, Davinci i drugi.

Da biste pristupili novim AI funkcijama na Viberu, na svojoj Viber aplikaciji potražite “AI Chat & Create”.

Kada servis bude otvoren pokazaće korisniku opcije i mogućnosti koje su mu dostupne. Novi alat pomaže korisnicima Viber-u da kreiraju različit sadržaj tako što će ukucati šta im je potrebno, a u AI Chat & Create botu korisnici mogu da pronađu recepte i odgovore na različita pitanja. On vam nudi da kreirate umjetnička djela, ali i da vas inspiriše

Oni koji se pretplate na AI Chat & Create chat bot imaće neograničeni pristup AI tehnologijama.

Viber je prošlog mjeseca omogućio korisnicima da sačuvaju svoje omiljene GIF-ove i druge reakcije kako bi ih brzo poslali prijateljima i porodici kada se za to ukaže prilika. Uz brojne novine aplikacija je ove godine uvela i novu opciju koja se zove “Poslovni inboks”