Večeras premijera druga sezona serije „12 reči”

Radnim danima na kanalu Superstar TV u okviru m:tel IPTV-ja

Druga sezona serije „12 reči” premijerno počinje sa prikazivanjem od 15. novembra na kanalu Superstar TV u 21.00 čas.

Novih 12 epizoda prikazaće nastavak složene priče o životima ljudi koji su upleteni u kriminalne radnje, ali i borbi koju vode u sebi i sa drugima.

Izvor fotografije: Superstar TV

Mladi advokat Miloš Ivanović pokušava da sredi svoj život nakon događaja koji su obilježili prvu sezonu. Slučaj Čečerina koji je bio njegov prvi veliki slučaj je zatvoren svjedočenjem zaštićenog svjedoka Vlahovića. Milošev plan da stvara porodicu i živi običan život se mijenja kad postane talac Žarka Čečerine, koji je pobjegao iz zatvora. Milošev sudar sa tužilaštvom okreće ga advokatskoj sivoj zoni i poziciji protiv establišmenta; on više nije buntovnik bez razloga, nezreli klinac, već advokat na ivici zakona.

U novim epizodama serije osim glumaca koje smo upoznali u prvoj sezoni, Viktora Savića i Ivane Vuković, uloge su povjerene i Nikoli Pejakoviću, Dušku Radoviću, Nebojši Milovanoviću, Slobodanu Bodi Ninkoviću, Branki Pujić, Tihomiru Staniću, Petru Novakoviću, Denisu Muriću, kao i mladim glumcima Vasiliju Batrićeviću, Aleksandri Rizanović, Nikoli Šurbanoviću, Stevanu Starčeviću, Danilu Milovanoviću i Danilu Nikitoviću. Ekipi glumaca su se pridružila i velika imena kao što su Vesna Trivalić i Dragomir Mršić.

Nove epizode serije nastale su u produkciji Telekoma Srbija i Public filma.

Kanal Superstar TV dostupan je u okviru m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a.