Vaš telefon za pouzdan rad – ZTE Blade 10 Smart

Izaberite ZTE telefon uz m:tel Pretplata + tarifu i učestvujte u nagradnoj igri

ZTE Blade 10 Smart telefon je stvoren da privuče pažnju širem krugu korisnika. Atraktivan dizaj, veliki ekran, trostruka kamera i dugotrajna baterija namijenjeni su kako mlađoj populaciji, tako i svim ostalim koji vole dobar pregled ekrana i prijatan rad na kompaktnom uređaju.

Elegantan i funkcionalan, ZTE Blade 10 Smart je telefon za kojeg možete očekivati pouzdan rad i dobre karakteristike po prihvatljivoj cijeni. Trostruka kamera, sa glavnom kamerom od 16 MP, širokougaonom od 8 MP i dubinskom od 2 MP omogućiće vam odlične fotografije.

Vaš telefon za pouzdan rad - ZTE Blade 10 Smart

Treba izdvojiti i prilično veliku internu memoriju ovog modela za ovu kategoriju uređaja, prostor od 128 GB biće vam dovoljan za skladištenje velikog broja fotografija i video zapisa.

Podsjećamo vas i da izborom ZTE telefona iz m:tel ponude osiguravate učešće u najnovijoj m:tel nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti automobil Mazda 2 ili druge vrijedne nagrade poput novog Philips 50” televizora, GoPro Hero 9 kamere, Play Station-a ili Sony bežičnih zvučnika.

ZTE telefone potražite na u m:tel ponudi i spojite ih sa Pretplata + tarifama koje vam donose neograničenu komunikaciju i najbolje bonuse. Više informacija pronađite na adresi www.mtel.ba ili se informišite putem telefona 0800 50 000.