Vaš novi iPhone, vaša nova supersila

Naručite iPhone 13 u m:tel ponudi po sniženoj cijeni i na rate

Iskoristite sjajnu priliku da nabavite jedan od najpopularnijih uređaja današnjice – iPhone 13, koji u m:tel ponudi možete dobiti sa 20% popusta na preporučenu Max tarifu sa 76,49 KM mjesečnom ratom ili sa popustom na uređaj sa mjesečnom ratom od 44,14 KM u Pretplata Max tarifi. Tu je i iPhone 13 mini, koji takođe možete dobiti po akcijskim cijenama, a uz svaki iPhone 13 model dolazi i 20 W USB-C Power Adapter u paketu.

Mnogo je razloga da iPhone 13 postane dio vaše svakodnevice. Izuzetno svijetli ekran i super izdržljivo kućište, jednostavno snimanje video snimaka, munjevito brz čip i veliko poboljšanje trajanja baterije, samo su neki od tih raloga.

Uz to, ističe ga ogromno poboljšanje kvaliteta fotografija i video snimaka, širokougaoni objektiv koji hvata više svjetla, optička stabilizacija slike sa pomijeranjem senzora te ultra širougaona kamera za više detalja na tamnim dijelovima fotografija. Zahvaljujući ogromnom povećanju trajanja baterije moći ćete svakodnevno da uživate u sadržajima, igrama i ostalim omiljenim aktivnostima.

Vaš novi iPhone, vaša nova supersila, čeka vas na mtel.ba. Požurite jer zalihe su ograničene!