Vaš izbor-m:tel IPTV!

Pet parova po prvi put otkriva čari roditeljstva, u filmu “ Imate li znanje za drugo stanje”, na TV 1000 u subotu, 11. februara u 10.05 časova

„Šta očekujete kada iščekujete“ je urnebesna životna komedija o pet parova čiji se međusobno povezani životi potpuno mijenjaju kroz izazove predstojećeg roditeljstva.

Izvor fotografije: Cinemax TV

Predstojećeg vikenda, od 21.00 časova na Superstar TV možete pogledati dvije posljednje epizode serije “Pad”

Nastala je , podsjećamo, po motivima istoimenog autobiografskog bestselera popularnog glumca Žarka Lauševića. Serija „Pad“ je kroz osam epizoda ponudila uzbudljiv i dramski dokazan osvrt na život i karijeru glumca Ivana Maslaća.

Ulogetumače:
Milan Marić, Anđela Jovanović, Milica Janevski, Jovan Veljković, Ljubomir Bandović, Dubravka Drakić, Miloš Petrović Trojpec, Mima Karadžić, Svetozar Marković, Boris Isaković, Izudin Bajrović, Dragan Marinković, Vahid Džanković

Izvor fotografije: TV 1000

Filmsko ostvarenje “Kuća pijeska i magle“ je uzbudljiva drama sa holivudskim zapletom, na Pink Movies u ponedjeljak, 13. februara 2023. godine u 15.00 časova

Emocionalno slomljena žena, postaje beskućnik nakon što joj protivzakonito oduzmu kuću. Keti je zapravo kuća oduzeta na aukciji…Tražeći predah od prethodnog braka, zamjenik šerifa Lester joj pomaže da prevaziđe ovaj problem, ali se nesvjesno upliće u njenu zamršenu i opasnu situaciju.

Izvor fotografije: Pink Movies

Film “Maršal” zasnovan je na istinitoj priči o budućem prvom afroameričkom sudiji Vrhovnog suda, Turgudu Maršalu (Čedvik Bouzman). On brani crnog šofera 1941. od optužbi za silovanje i pokušaj ubistva koje je podigao njegov bogati poslodavac. TV Cinemax, četvrtak 16.2. u 21.45 časova

Godine 1941, dok je nacija na pragu Drugog svetskog rata, NAACP, koji je skoro bankrotirao, šalje svog jedinog advokata, 32-godišnjeg Turguda Maršala, u konzervativni Konektikat da brani crnog šofera od optužbi za silovanje i pokušaj ubistva koje je podigao njegov bogati poslodavac. Suđenje brzo postaje “hrana” za tabloide. U potrebi za ubjedljivom pobjedom, ali sputanom na prvostepenom sudu, Maršalu se pridružuje Semjuel Fridman, mladi jevrejski advokat koji nikad ranije nije nastupio u krivičnom postupku. Maršal i Fridman bore se protiv neprijateljske navale straha i predrasuda. Vodi ih želja za istinom, na suđenju koje je diglo veliku prašinu, ali i postavilo temelj za karijeru koja je Turguda Maršala naposljetku dovela do mjesta prvog afroameričkog sudije Vrhovnog suda Amerike.

Izvor fotografije: Superstar TV

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije.