Uživajte u novom TV-u uz elegantan dizajn, vrhunski kvalitet slike, ali i uz moderne m:tel TV funkcionalnosti

U bogatoj m:tel ponudi uređaja izaberite TCL 55C735 i na poklon dobijate pametni robot usisivač

Televizor je postao nezaobilazni dio naših domova, pružajući nam ne samo izvor zabave već i mogućnost da uronimo u svijet visoke rezolucije i kristalno čiste slike. Jedan takav uređaj koji se izdvaja je TCL model 55C735, koji možete pronaći u bogatoj m:tel ponudi uređaja i kupiti uz jedan od m:tel TV paketa na rate bez kamata.

Izvor fotografije: m:tel

Ovaj moderni smart televizor donosi elegantan dizajn koji će se uklopiti u bilo koji prostor. Tanke ivice ekrana daju mu moderan izgled, dok postolje čvrsto drži televizor na mjestu. Ovaj model se ističe sofisticiranim minimalizmom koji odražava pažnju na detaljima koji su postali zaštitni znak TCL brenda.

TCL 55C735 pruža oštru, detaljnu sliku koja će vas oduševiti. Boje su žive i prirodne, a kontrast je impresivan, omogućavajući vam da uživate u svakom detalju vaših omiljenih filmova, serija, sportskih prenosa ili igara.

Ovaj TCL model više je od običnog televizora – to je pamtni televizor koji u kombinaciji sa modernim m:tel TV funkcionalnostima pruža jedinstveno iskustvo. Sa ugrađenim pametnim funkcijama, imate pristup raznim aplikacijama, streaming servisima i internetu direktno na ekranu televizora.

Opremljen moćnim procesorom, ovaj televizor osigurava brzo učitavanje aplikacija i fluidno prebacivanje između različitih sadržaja. Bez obzira da li igrate igre, strimujete omiljene serije ili surfujete internetom, TCL 55C735 će vam pružiti pouzdanu performansu.

Izvor fotografije: m:tel

Ako tražite televizor koji donosi vrhunsku sliku i pametne funkcije, TCL 55C735 je definitivno vrijedan razmatranja. Kupovinom ovog modela dobijate ni malo zanemarljiv poklon – pametni usisivač TCL Sweeva 1000 koji će vam olakšati svakodnevne kućne obaveze. Uz ove uređaje, vaš dom će postati centar zabave i relaksacije za cijelu porodicu.

Za više informacija posjetite www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.