Uživajte u kriminalističkoj drami Bugsy na kanalu Superstar TV

Superstar TV i ove sedmice nudi mnoštvo zanimljivih sadržaja, a mi smo za vas izdvojili kriminalističku dramu Bugsy, koja vas neće ostaviti ravnodušnim.

U pitanju je film reditelja Barryja Levinsona iz 1991. godine o njujorškom gangsteru Bugsyju Siegelu koji je poslat u Los Anđeles da preuzme zapadnu obalu.

Siegel (Warren Beatty) stiže u Kaliforniju u četrdesetima sa zadatkom da nadzire reketarenja, ali ubrzo ga zavedu glamur Holivuda i glumica Virginia Hill (Annette Bening), koju on zavede uprkos tome što nije u mogućnosti da napusti svoju suprugu i djecu. On uskoro dobija viziju da pretvori neplodan dio pustinje Nevade u oazu kockanja i zabave – iz čijeg je sjemena iznikao Las Vegas.

Zahvaljujući finansiranju svojih šefova gangstera, uključujući Meyera Lanskog (Ben Kingsley), budžet razmetljivog Siegela poraste iznad izvornih šest miliona, a problem povećava činjenica da je Virginia pronevjerila dva miliona od te svote. Zamjerivši se svojim nadređenima, Siegel leti nazad u Los Anđeles, kako bi se suočio sa svime, rekavši Virginiji da zadrži novac. Nije doživio ostvarenje svog sna o Las Vegasu.

Ovo vrhunsko filmsko ostvarenje možete pogledati u utorak (7. februara) u 17.40 časova na Superstar TV.