Uživajte u komediji “Bean… film vrhunske katastrofe” na Superstar TV   

Smijeh je lijek, pa vam zato preporučujemo da ove subote (11. mart) od 8.35 časova uživate u komediji “Bean… film vrhunske katastrofe” na Superstar TV.

U ovom ostvarenju reditelja Mela Smitha, koje je žanrovski i komedija, ali i porodični i akcioni film, uživaće svi članovi vaše porodice. U glavnoj ulozi je, naravno, Rowan Atkinson (Bean).

Priča počinje Beanovim dolaskom u Los Anđeles, gdje čuva slavnu sliku, ali kako je nedorastao bilo kakvom fizičkom zadatku, sve krene po zlu…

Jesen je 1997.  godine, a vrlo bogati humanista donirao je 50 miliona dolara galeriji Grierson u Kaliforniji kako bi se najveće američko umjetničko djelo, Whistlerov portret majke, vratilo u zemlju. Do sada je ova važna slika bila izložena u Muzeju d'Orsay u Parizu, a kako kustosi galerije žele da otkrivanju slike prisustvuje ugledan poznavalac umjetnosti, zamole Kraljevsku nacionalnu galeriju Engleske da pošalju najboljeg stručnjaka . To im je najveća greška, jer Britanci šalju najprezrenijeg i najnesposobnijeg radnika u očajničkom pokušaju da ga se riješe. Njegovo ime je Bean.

Zasnovan na liku kojeg je izmislio i odglumio Rowan Atkinson, “Bean… film vrhunske katastrofe” priča priču o jednostavnom čovjeku koji je u samo nekoliko dana po dolasku u Los Anđeles potpuno uništio brak, karijeru i život svog domaćina Davida Langleyja i njegove žene i djece.