Uzbudljivi filmovi o automobilskim trkama na Superstar TV

Ljubitelji automobila sigurno vole i filmove u kojima mogu vidjeti njihovu moć i snagu, a upravo to donosi filmski serijal Trka smrti (Death Race) 2, 3 i 4, koji ove sedmice možete pogledati na Superstar TV.

Radnja filma Trka smrti 2 odvija se u najopasnijem zatvoru na svijetu. Tamo je rođena nova igra – trka smrti. Pravila ovog adrenalinskog krvavog sporta su jednostavna, vozite ili umrite. Kada osuđenik Carl Lucas otkrije da mu je ucijenjena glava, jedina nada mu je da preživi opasnu trku protiv vojske okorjelih kriminalaca.

U trećem dijelu serijala – Trka smrti 3 reditelj Roel Reini uveo je više akcije i specijalnih efekata. I ovoga puta pratimo Carla Lucasa, osuđenika zbog ubistva policajca. Njegova posljednja trka bila je gotovo fatalna, ali se izvukao sa teškim povredama na licu. Još jedna šansa da osvoji slobodu pružena mu je u novoj trci, koja se više ne održava unutar zatvorskih zidina, već u pustinji Kalahari u Južnoj Africi. Lukas se pojavljuje sa maskom na licu, ali ona već u prvoj trci pada i njegova ekipa, koja je mislila da je mrtav, shvata da se zvijezda trka smrti uz njih.

Trka smrti 4 je posljednji, ali ne manje zabavan i uzbudljiv film, zato budite uz Superstar TV u srijedu (20. decembar) od 17.30, u četvrtak (21. decembar) od 17.15, te u petak (21. decembar) od 17.55 i pogledajte sva tri ova ostvarenja.