Uz Vivo Y16 dobijate zaštitno staklo i masku

Kupovina novog mobilnog telefona u većini slučajeva zahtijeva i kupovinu odgovarajuće maske i zaštitnog stakla, jer oni štite uređaj od spoljašnjih uticaja i sprečavaju oštećenja.

Kako se ne biste izlagali dodatnom trošku, kompanija m:tel uz kupovinu sjajnog telefona Vivo Y16 poklanja kvalitetno zaštitno staklo i masku za taj model.

To je samo jedan od razloga da se odlučite baš za ovaj smartfon. Naime, još više će vas privući njegov fizički izgled, jer se radi o telefonu modernog dizajna, koji plijeni pažnju i koji će bez problema ispratiti vaš dnevni ritam i ispoštovati vas u svim situacijama.

Svaki sadržaj na velikom ekranu, dijagonale 6,5 inča, rezolucije 720×1600, prija oku, tako da ćete uživati u svakom vidu zabave, bilo da surfate po internetu, gledate filmove ili igrate igrice.

Prednja kamera od 5 MP i dvostruka zadnja (13 MP + 2 MP) omogućiće vam da snimite savršene selfije i ovjekovječite važne trenutke, a baterija kapaciteta 5000 mAh da ne brinete o tome da li je punjač u blizini.

Za vrhunsko korisničko iskustvo pobrinuće se procesor MediaTek Helio P20, u kombinaciji sa 4 GB RAM-a i 128 GB prostora za unutrašnju pohranu.

Više informacija o uređaju Vivo Y16, ali i drugim vrhunskim pametnim telefonima koje možete platiti i na rate, potražite u najbližem m:tel prodajnom mjestu ili na adresi www.mtel.ba.