Uz Samsung Galaxy Watch6 brzo ćete stići do savršene forme

Za zdrav život, dobar izgled i formu, pametni sat Samsung Galaxy Watch6 biće vam od velike koristi.

Radi se o trenutno najboljoj Samsung seriji pametnih satova, koju čine modeli Galaxy Watch6 (40 mm i 44 mm) i Galaxy Watch6 Classic (43 mm i 47 mm). Uz bilo koji od njih vaše wellnes putovanje biće zabavno i uzbudljivo, a rezultat neće izostati. Veliki ekrani, najveći do sada na Galaxy Watch uređajima, sa prilagodljivim licem, pružaju još više prostora za samoizražavanje.

Galaxy Watch6 

Ovaj pametni sat atraktivnog dizajna biće vam podrška na putu do vrhunske forme. Svako postignuće i napredak biće zabilježeni, što je dodatna stimulacija da se posvetite treningu i date svoj maksimum, tako da će i rezultati biti vidljivi u rekordnom roku. Galaxy Watch6 ima mogućnost praćenja pokreta za više od 90 treninga, među kojima su i joga i plivanje u zatvorenom, a tu je i mogućnost za kreiranje treninga baš po vašoj mjeri.

Izvor fotografije: Samsung

Da biste lakše postavili personalizovane ciljeve u fitnesu, tu je i senzor za analizu bioelektrične impedance (BIA) koji prikuplja podatke o zdravstvenom stanju organizma. Naravno, ovaj sat vam nudi i mogućnost komunikacije, pa vam tokom treninga neće biti potreban telefon, čak i ako ste u prirodi, daleko od kuće. Pozivi, slanje poruka, fotografisanje, streamovanje muzike i mnogo više od toga nudi vam ovaj pametni uređaj, koji posjeduje ultra-izdržljivo safirno kristalno staklo.

Galaxy Watch6 Classic

Uz Galaxy Watch6 Classic vrijeme za trening postaće vaš omiljeni dio dana. Uz njega ćete se osjećati kao da imate personalnog trenera koji vas usmjerava da idete putem koji donosi prave rezultate. I ovaj sat iz Samsung Galaxy Watch6 serije nudi praćenje više od 90 različitih treninga, što znači da se možete okušati u gotovo svakoj fizičkoj aktivnosti koja vam padne na pamet i imati uvid u efekte treninga.

Izvor fotografije: Samsung

Ni ekstremni sportovi ne moraju biti “bauk”. Sat je izuzetno otporan i ima mogućnost da registruje ukoliko padnete i povrijedite se, te bilježi i vaše medicinske podatke, što vam može spasiti život. Takođe, tu su i funkcije praćenja sna i brojnih drugih zdravstvenih parametara, što ovaj uređaj čini jednim od najboljih na tržištu.

Više informacija o Samsung Galaxy Watch6 seriji, koju u m:tel-u možete platiti na rate, bez kamate, i još dobiti vrijedan poklon, pronađite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.