Uz Pretplata tarife dobijate i do tri puta više neta

Uz odabrani Samsung uređaj iz A serije m:tel vas časti sa trostrukim gigama

m:tel Pretplata tarife sa sobom donose sjajne uštede i fantastične bonuse za razgovore, poruke i mobilni net. U novoj ponudi m:tel-a bonusi za mobilni net u svim Pretplata tarifama su udvostručeni, a u tarifama: Pretplata Start, Plus, Plus NET ili Top uz kupovinu Samsung uređaja iz A serije – A25, A35 ili A55  dobićete i tri puta više gigabajta prva dva mjeseca ugovorene obaveze.

Samsung A serija, jedna je od najpopularnijih serija telefona srednje klase. Zajednička karakteristika uređaja iz A serije je sigurnost, veliki ekran visoke rezolucije, jednostavan i neodoljiv dizajn kao i dugotrajna baterija.

Sjajni Galaxy A35 dolazi u elegantnom premium dizajnu sa trostrukom kamerom za čiste i jasne fotografije. Neodoljivi spoj stakla i metala, Galaxy A55 dolazi u kultnom dizajnu sa takođe tri kamere i dodatnom zaštitom koja ga čini otpornijim na oštećenja. Selfi kamera modela Samsung Galaxy A25 je od 13 MP i njome ćete lako snimiti izuzetno oštre i jasne selfije. Telefon na zadnjoj strani posjeduje glavnu OIS kameru od 50 MP, ultraširokougaonu od 8 MP i makro kameru od 2 MP, koje takođe stvaraju “ozbiljno dobre” fotografije i video snimke.

Zašto se zadovoljiti sa manje, kada možete imati dvostruko, ali i trostruko više. Ne propustite priliku da unaprijedite svoje telekomunikacione usluge i uživate u prednostima koje vam pružaju dupli i trodupli gigabajti.

Za više informacija posjetite www.mtel.ba, pozovite 0800 50 000 ili prošetajte do vama najbliže m:tel poslovnice.